„VARPELIS“ TOLIAU VYKDO  TARPTAUTINIUS eTWINNING   PROJEKTUS

    
Džiugu, kad  vis daugiau pedagogių įsijungia į eTwinning veiklą. Šiais metais „Kiškučių“, „Ežiukų“ ir „Pelėdžiukų“ grupių vaikai ir jų auklėtojos, vykdė tarptautinį projektą „Joy of snow“ („Sniego džiaugsmai“). Šis projektas skirtas pasaulinei sniego dienai. Jis vyko nuo sausio 7 dienos iki sausio 27 dienos ir buvo skirtas vaikams nuo 3 iki 19 metų amžiaus. Projekte dalyvavo 197 nariai: iš jų 167 mokytojai ir 28 mokiniai iš 23 šalių. Pagrindinis projekto tikslas – pasidalinti vaikų ir pedagogų idėjomis,  kaip sniegą galima panaudoti mokymuisi, eksperimentavimui, sportavimui ir kitoms veikloms.
    
Projekto metu buvo atliekamos įvairios veiklos: reikėjo pastatyti sniego senį ir su juo nusifotografuoti, įamžinti vaikų pramogas, eksperimentus su sniegu, gaminti atvirutes, pristatyti dainas ir žaidimus ir kt.
    
Vykdydami projektą pedagogai ir vaikai dalinosi savo idėjomis ir patirtimi, suteikė galimybę pasidalinti geriausiais snieguotų dienų momentais, pramogomis lauke sportuojant bei žaidžiant. Šį projektą globojo ir pati gamta, atnešdama sniego ir negailėdama gražių dienų.
    
Visų grupių veiklos buvo įvertintos  Nacionaliniais kokybės ženkleliais.